Steve Jobs, în concediu medical din ianuarie, va participa la conferinţa anuală a Apple

Directorul general al Apple, Steve Jobs, aflat în concediu medical din ianuarie, va participa la conferinţa anuală a companiei programată pe 6 iunie.

123 afișări
Imaginea articolului Steve Jobs, în concediu medical din ianuarie, va participa la conferinţa anuală a Apple

Steve Jobs, în concediu medical din ianuarie, va participa la conferinţa anuală a Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul Apple nu precizează care va fi rolul lui Jobs la conferinţă, sau dacă îşi va relua activitatea.

Prezenţa lui Jobs, supravieţuitor al unui cancer pancreatic, va marca una dintre rarele ocazii în care a fost văzut în public, la un eveniment al Apple, de când a intrat pentru a treia oară în concediu medical, la începutul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici