Teodorovici: Vor fi bani pentru creşterea pensiilor. Legea va fi sustenabilă

Ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri seara, că ministerul pe care-l reprezintă lucrează la studiul de impact privind Legea pensiilor.

792 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: Vor fi bani pentru creşterea pensiilor. Legea va fi sustenabilă

Teodorovici despre Legea Pensiilor: Când ieşim din Ministerul Finanţelor cu aviz, va fi sustenabilă

„Când ieşim din Ministerul finanţelor cu un aviz, va fi şi sustenabilă”, a spus Eugen Teodorovici, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, referitor la noua Lege a pensiilor, care va fi aplicată din 2021.

Ministrul finanţelor a confirmat că unele pensii se vor dubla, alte se vor tripla, iar altele vor avea o creştere mai modestă.

În plus, Teodorovici a dat asigurări că vor fi bani pentru aceste creşteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici