Topul celor mai bogaţi preşedinţi-acţionari de SIF

Mihai Fercală, preşedintele SIF Transilvania (SIF3), şi Ioan Cuzman, preşedintele SIF Banat-Crişana (SIF1), deţin cele mai valoroase pachete de acţiuni la SIF-urile pe care le conduc, potrivit informaţiilor publicate în rapoartele anuale ale SIF-urilor.

385 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bogaţi preşedinţi-acţionari de SIF

Fercală şi Cuzman sunt şi cei mai longevivi preşedinţi de SIF-uri, adevăraţi patriarhi ai pieţei de capital din România, ei conducând cele două societăţi încă de la înfiinţarea lor, în urmă cu aproape 20 de ani.

Preşedinţii celor cinci SIF-uri gestionează active cuprinse între 250 şi 350 de milioane de euro fiecare şi sunt printre cei mai bine plătiţi executivi din România. Date exacte privind salariile preşedinţilor SIF nu au fost niciodată făcute publice, dar, potrivit informaţiilor din piaţă, acestea sunt cuprinse între 10.000 de euro şi 20.000 de euro pe lună, incluzând aici şi bonusurile anuale.

Citeşte mai departe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici