Topul celor mai mari angajatori în 2011

Industria auto asigură cele mai stabile locuri de muncă în judeţe precum Argeş, Timiş, Arad sau Braşov, unde cei mai mulţi angajaţi lucrează în companii precum Dacia, Delphi Packard, Takata sau Schaeffler.

1109 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari angajatori în 2011

Topul celor mai mari angajatori în 2011 (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"În ciuda plecărilor de pe piaţă a unor companii precum Nokia, încă avem companii reprezentative, care reuşesc să suplinească aceste goluri, mai ales în industrii foarte căutate ca IT, auto sau outsourcing, cum ar fi Emerson sau Dacia", a spus Ovidiu Vîlceanu, managing partner în cadrul companiei Sales Consulting, care oferă servicii de recrutare, training şi consultanţă în sectorul de resurse umane.

Citeşte mai multe despre topul celor mai mari angajatori în 2011 pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici