Topul celor mai solide bănci din lume

Qatar National Bank, Oversea-Chinese Banking din Singapore şi Canadian Imperial Bank of Commerce sunt cotate într-un clasament întocmit de Bloomberg ca fiind cele mai solide bănci din lume, având o rată de neperformanţă de sub un procent şi un indicator de capitalizare cuprins între 14% şi 21%.

747 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai solide bănci din lume

Topul celor mai solide bănci din lume (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

De altfel, băncile din Singapore şi cele din Canada domină topul celor mai solide bănci din lume. Dintre băncile care au subsidiare şi în România doar americanii de la Citi şi turcii de la Garanti sunt în top 20 cele mai solide bănci din lume.

Citeşte integral topul celor mai solide bănci din lume pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici