Trei curse externe Tarom, în sezonul de iarnă

Tarom va introduce în sezonul de iarnă, între 28 octombrie şi 29 martie, trei curse externe, cu plecare din Cluj-Napoca şi Sibiu, precum şi un zbor intern, de la Bucureşti la Satu Mare, a anunţat, marţi, operatorul aerian.

2 afișări
Imaginea articolului Trei curse externe Tarom, în sezonul de iarnă

Trei curse externe Tarom, în sezonul de iarnă

Astfel, Tarom va zbura din 24 noiembrie de pe aeroportul din Cluj- Napoca către Barcelona, iar din 3 decembrie către aeroportul londonez Gatwick.

De asemenea, compania va opera, din 31 octombrie, trei zboruri pe săptămână către Viena, cu plecare de pe aeroportul din Sibiu.

În ceea ce priveşte cursele interne, Tarom va reintroduce, în 29 octombrie, zborul Bucureşti- Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici