Trezoreria va împrumuta cu 40 milioane de lei Complexul Energetic Hunedoarea

Trezoreria va împrumuta cu 40 milioane de lei, în condiţii de piaţă, Complexul Energetic Hunedoara, din venituri rezultate din privatizare, astfel încât să poată fi rambursat ajutorul de stat acordat în guvernările anterioare şi stabilit drept ilegal de către Comisia Europeană, anunţă Guvernul.

142 afișări
Imaginea articolului Trezoreria va împrumuta cu 40 milioane de lei Complexul Energetic Hunedoarea

Trezoreria va împrumuta cu 40 milioane de lei Complexul Energetic Hunedoara (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Împrumutul va fi acordat prin ordonanţă de urgenţă.

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a arătat, la începutul şedinţei de guvern, că este vorba de un prim pas în salvarea companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici