Un minister din România a încasat de la Comisia Europeană un miliard de euro

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a încasat joi, în contul deschis la Banca Naţională a României, suma de 1.033.896.609,11 euro, anunţă ministerul.

393 afișări
Imaginea articolului Un minister din România a încasat de la Comisia Europeană un miliard de euro

Un minister din România a încasat de la Comisia Europeană un miliard de euro

Suma reprezintă rambursarea de la Comisia Europeană a cheltuielilor efectuate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură în perioada 16 octombrie - 30 noiembrie 2022 pentru acordarea plăţilor în avans fermierilor aferente Campaniei 2022 din plăţile directe finanţate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

Suma exactă este de 1.033.896.609,11 euro, anunţă ministerul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici