COMENTARIU Lelia Munteanu: 2021 - încă un an fără Proiect de Ţară

Să profeţeşti ce se va întâmpla la anul în România e un demers la fel de nechibzuit ca a-ţi planifica viaţa după programe electorale.

1461 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: 2021 - încă un an fără Proiect de Ţară

Farmecul locului în care am avut sarcasmul să ne naştem nu se dezminte - oricând te poţi aştepta la orice, însă nimic nu e ce pare.

Nu e rost de plictiseală. Pentru cei autoizolaţi în faţa televizorului, viaţa e un tik-tak de breakingnewsuri: „Un incendiu a luat foc...", „Mâncătorul de femei a intrat în greva foamei...", „Fachirul din Periş îşi caută jumătatea", „Regele videochatului din Dărmăneşti a dat faliment...". Cei care scapă pe tik tokuri au avantajul că pot fotoşopa viaţa la greu.

„Gândurile mele se îndreaptă acum" (vorba Preşedintelui) către covid şi consum. Molimă sau foamete? Şi/şi, pronosticul meu. 

Un lucru-i sigur: nici în 2021 nu vom avea un Proiect de Ţară („România Educată" e o anecdotă neagră).

Dar poate că e mai bine fără. Un Proiect de Ţară ar duce România undeva, iar noi suntem dependenţi de sportul extrem al supravieţuirii în jungla noastră cu politruci care latră, muşcă, înţeapă, sfâşie, unde în pomul fiecărui dezastru e atârnat un erou.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici