COMENTARIU Lelia Munteanu: Al patrulea rând de anticipate, pe 8 septembrie?

Cu milioane în cont, Bibi se plânge că n-are bani de avocaţi.

880 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Al patrulea rând de anticipate, pe 8 septembrie?

COMENTARIU Lelia Munteanu: Al patrulea rând de anticipate, pe 8 septembrie?

Geruleţul din Ierusalim (câteva grade peste zero) a îngheţat şi sondajele de opinie: nici o schimbare, nici o şansă de formare a unui guvern pe 2 martie. Morişca de zvonuri avansează deja data celui de-al patrulea rând de anticipate: 8 septembrie.

Vestea bună e că politicienii par a se fi dezmeticit şi au abandonat subiectul Bibi (pro şi contra), dedicându-se adevăratelor, gravelor probleme ale ţării: Educaţia şi Sănătatea. Subit, Partidul Muncii şi coaliţia Kahol Lavan se interesează de cele două portofolii, promiţând câte în lună şi-n stele.

Ca pretutindeni, oamenii sunt îngrijoraţi în legătură cu coronavirusul. Pe Diamond Princess plutesc şi 12 israelieni. Mai în glumă, mai în serios, cetăţenii se întreabă dacă Netanyahu va conduce personal o echipă de “commando” care să elibereze “ostatecii” înainte de alegeri.

Experinţa cu Naama Issachar, pe care s-a dus personal la Kremlin s-o elibereze din mâinile lui Putin, nu i-a slujit prea mult electoral.

Naama Issachar scrisese ieri pe Facebook un mesaj de mulţumire tuturor celor care au contribuit la eliberarea ei. Stupoare: nimic despre Bibi. Cancelaria premierului a luat degrabă legătura cu mama fetei şi în scurt timp postarea a fost “îmbunătăţită”. Mai ales că Naama recidivase: când, după ce Netanyahu a adus-o în ţară şi reporterii au luat cu asalt locuinţa din Rehovot a familiei, au descoperit pe maşina tinerei abţibilduri cu… Opoziţia (Kahol Lavan). 

Regele Bibi se plânge (nu e prima oară) că are mari greutăţi în a-şi plăti avocaţii. (Faptul că strânge milioane în conturile personale nu se pune). A schimbat până acum cel puţin zece apărători. O parte, ce-i drept, au plecat învîrtindu-se, în primul rând de teamă că nu vor fi plătiţi, cunoscând apucăturile distinsului client.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici