COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce putem face noi pentru Dumnezeu

Faţă de El nu suntem obligaţi să păstrăm distanţa.

841 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce putem face noi pentru Dumnezeu

COMENTARIU Lelia Munteanu

Guvernanţii, farisei în blană de saduchei, n-au reuşit să-L trimită în şomaj tehnic. Iar Împărăţia lui Dumnezeu n-are nevoie de credite garantate de Stat.

Dacă vom întrerupe din când în când monologul prezentului - o bolboroseală tot mai infectă - o să-I putem auzi vocea.

Să-I găsim loc în cugetul nostru, să vorbim cu El fără clăbucii   comunicării strategice.

Dar să nu-I luăm numele în deşert, chemându-L doar ca să ne şteargă mucii, să ne spele pe mâini cât noi cântăm "Aleluia", să ne despăducheze de covizi.

Să nu ne facem chip cioplit din surâsul onctuos al neguţătorilor de panacee.

Să respectăm ordonanţele psalmistului: dacă atingem o floare, tulburăm o stea. 

Iar atunci când, ghemuiţi în izolare, vom pierde şirul zilelor săptămânii, ochii noştri să vadă, adânc înlăuntrul, lumina Invierii strălucind ca un foc pe jertfelnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici