COMENTARIU Lelia Munteanu: Dacă e miercuri, e Preşedintele

2189 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Dacă e miercuri, e Preşedintele

De ce a ieşit astăzi Preşedintele în conferinţă de presă? Pentru că e miercuri.

În fiecare miercuri, Klaus Magnus ne oferă spectacolul fascinant al truismelor rostite cu emfază ("Dacă nu vreţi să ajungeţi la spital, feriţi-vă de boală").

La întrebările jurnaliştilor a răspuns ca un dispecer, trimiţându-i ba la conducerea Poliţiei Române, ba la cei care au încheiat contractul pentru măştile care sosesc cu ţârâita, ba la Consiliul Suprem al Magistraturii.  

La singura întrebare pe care care n-a mai reuşit s-o dispecerizeze a răspuns cu un "mulţumesc" exhaustiv:  

"G4Media.ro: Domnul Liviu Vasilescu a trebuit să demisioneze după întâlnirea cu interlopii, deşi a fost un ordin, pentru a salva prestigiul insitutuţiei. Doamna procuror şef DIICOT, Hosu - care se întâlneşte şi dânsa acasă cu un inculpat în dosar de corupţie, soţul său, pentru care DNA a cerut azi condamnare - trebuie să demisioneze? Mai ales că pe 15 septembrie va fi pronunţat verdictul în primă instanţă.

Klaus Iohannis: E bună întrebarea, sunt convins că va fi analizată speţa la CSM şi vom primi un răspuns autorizat.

G4Media.ro: Dar care e poziţia dvs?

Klaus Iohannis: Părerea mea e că CSM va da un răspuns.

G4Media.ro: Dar nu vă asumaţi, totuşi, o poziţie ca Preşedinte? Totuşi, dumneavoastră aţi semnat decretul de numire în funcţie.

Klaus Iohannis: Eu, ca Preşedinte, nu am instrumente să analizez precum CSM.

G4Media.ro: Dar în cazul lui Felix Bănilă aţi cerut demisia, fără să mai aşteptaţi poziţia CSM.

Klaus Iohannis: Mulţumesc!".

Pe 9 septembrie vom avea din nou conferinţă de presă. Adică acel magic recurs la copilărie, în care cei mici întrebă şi Părintele Naţiei, Klaus Magnus, îi duce cu preşul de lemn.

De ce pe 9 septembrie? Pentru că e miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici