COMENTARIU Lelia Munteanu: E loc de mai rău

Klaus Magnus şi-a sacrificat ziua de vineri ca să viziteze Institutul Naţional de Sănătate Publică. Mai bine prea târziu decât niciodată.

1177 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: E loc de mai rău

FOTO: presidency.ro

Ce este INSP? „O instituţie cu oameni dedicaţi şi foarte competenţi, care se străduiesc să facă faţă unei situaţii foarte complicate".

Ce s-a discutat? „Despre pandemie, destul de mult" (de la 13.30 la 15).

Ce s-a decis? „Am convenit să se lucreze la o metotologie pentru decizii mai rapide şi mai eficiente în fiecare localitate". (Cel mai informat om din România promisese miercuri seara că va dezvălui, printr-un comunicat al Biroului de Presă, secretul cel mai bine păzit: câţi locuitori are Capitala. Fără acestă informaţie, până şi INSP-ul o scaldă atunci când calculează rata de infectare). S-a decis şi că "masca este extrem de utilă, dacă vrem să nu mai avem o răspândire a virusului" şi că „pentru a purta mască nu trebuie stare de urgenţă".
O veste bună - „din discuţiile de astăzi nu a rezultat nevoia amânării alegerilor", din care se poate deduce o veste proastă - statistic vorbind, e loc de mai rău.  

Îngrijorător e că Preşedintele n-a pronunţat nici măcar o dată numele PSD-ului. Noi, devoratorii de discursuri prezindenţiale, care aşteptăm de fiecare dată „ora furiei" ca în 1984 (cartea), suntem în pragul sevrajului. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici