COMENTARIU Lelia Munteanu | Florin Fantastic şi creşterea WOW

Florin Cîţu ne dă, via Facebook, una dintre veştile lui fantastice:

452 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu | Florin Fantastic şi creşterea WOW

COMENTARIU Lelia Munteanu | Florin Fantastic şi creşterea WOW

„FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări, români! FMI estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare iniţială). Rezultatul reformelor implementate începe să se vadă. România merge în direcţia bună. Am estimat că măsurile pe care le luăm în această guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Aşa o să fie. Cea mai bună perioadă pentru români abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puţin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”.

Mare lucru un premier specialist în economie! Creşterea WOW ne va aburca pe culmile bunăstării. Încă opt ani de conducere liberală şi riscăm să ne lovim de pragul de sus al prosperităţii. Unde mai pui că azi-mâine urmează să se reverse peste noi şi miliardele din Planul de Redresare şi Rezilienţă. UPS!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
citu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici