COMENTARIU Lelia Munteanu: I-au legat de gât României 25 de Ordonanţe şi 31 de HG-uri, că să nu mai plutească aiurea

La 12 trecute fix, începe Festivalul naţional „Cântarea Ipocriziei”.

1226 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: I-au legat de gât României 25 de Ordonanţe şi 31 de HG-uri, că să nu mai plutească aiurea

I-au legat de gât României 25 de Ordonanţe şi 31 de HG-uri, că să nu mai plutească aiurea

Fireşte că trece moţiunea de cenzură. Şi nu că ar fi un blat între PSD şi PNL. Nu că s-ar fi întâlnit pe şest Ciolacu şi Orban să bage ţara la fund  până în 2021. Mai aproape de adevăr ar fi că s-au purtat nişte înţelegeri,  cu căpăţânile celor doi pe masă, iar executanţii n-au avut nevoie decât de un semn.  

Altfel de ce-ar depune PSD moţiune de cenzură, când nici nu vrea, nici nu poate să preia guvernarea? De ce n-ar mai fi avut chef Ludovic Orban  să se înfrupte din retorica aducătoare de procente a grelei moşteniri?

Odată România băgată la fund, urmează nu patru luni, ci un an de panaramă politicianistă, cu acelaşi Executiv Facebook, care însă se va muta cu totul pe reţelele de socializare, cu acelaşi program – „Pentru că PSD”. (Altminteri, doamna Violeta de la Muncă continuă antrenamentul pentru primăria Capitalei, ministrul Grindă - pentru primăria Focşanilor, ministrul Anisie - pentru primăria sectorului 2, ministrul Vela - pentru un concurs de frumuseţe).

Pesediştii nu vor prididi să demonteze demonstrativ Ordonanţe, doctorii în Intelligence ai CEX-ului sperând să sară cât mai mulţi cu ele în aer, fiindcă locurile pe listele socialiştilor vor fi limitate.

Useriştii, mai exact cei care vor mai rămâne în picioare după încăierările fratricide, se vor opinti să profite. N-ar fi de mirare să intre în alegeri cu vechiul slogan, reşapat, „PSD-PNL, aceeaşi mizerie”… 

Care România? 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici