COMENTARIU Lelia Munteanu: Iohannis n-a fost la masa discuţiilor despre Ucraina. România va fi parte din meniu?

Câteva cristiane duminica pe la biserică, două-trei poze cu mâna la inimă pe acordurile Imnului, ceva depuneri de flori pe la monumente.

7426 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Iohannis n-a fost la masa discuţiilor despre Ucraina. România va fi parte din meniu?

COMENTARIU Lelia Munteanu: Iohannis n-a fost la masa discuţiilor despre Ucraina. România va fi parte din meniu?

Marţial, Klaus Magnus are mereu mina Binefăcătorului care nu cere recunoştinţă, dar o aşteaptă.

Astăzi, la videoconferinţa preşedintelui Joe Biden cu liderii europeni (subiect: Ucraina), România n-a fost invitată.Vorba lui David Horowitz: „Dacă nu eşti la masă, vei fi probabil în meniu”.

Între timp, ţărişoara asta cu 2700 de generali, căreia Preşedintele i se adresează ca de pe Vârful Şureanu, a devenit, parafrazând un ilustru iezuit, aidoma paraliticului din Scripturi care nu se mai poate vindeca singur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici