COMENTARIU Lelia Munteanu: Iohannis, pe culmile inaugurării

Dacă Preşedintele fără Proiect de Ţară îşi începe săptămâna de luni, e urgenţă mare. Mai mare decât inaugurarea concediului sau deschiderea solemnă a vacanţei?

1299 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Iohannis, pe culmile inaugurării

COMENTARIU Lelia Munteanu: Iohannis, pe culmile inaugurării

Ei bine, scrie negru pe alb în agenda oficială: „Participare la deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviară „Gara de Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni”.

După câteva staţii de metrou şi un ciot de autostradă, Klaus Magnus urcă decis culmile inaugurării.

Evenimentul de astăzi îl eroizează: s-a oferit să fie pasager de încercare, înfruntând cea mai periculoasă infrastructură din lume - a României. (La metrou a avut noroc - tencuiala şi stucaturile au început să cadă abia după ce a ieşit din tunel).

Lucrările conexiunii feroviare Gara de Nord-Aeroport nu s-au terminat. Asta înseamnă să inaugurezi vizionar!

Următorul obiectiv nu poate fi decât minunatul Spital Regional de Urgenţă Iaşi, despre care zilele trecute, ministrul Sănătăţii declara, cu justificată mândrie, că „este cel mai avansat în acest moment şi se află la faza de proiect”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici