COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Magnus - mesaj important către ţară

„Trebuie să ne spălăm foarte des pe mâini”.

1849 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Magnus - mesaj important către ţară

COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Magnus - mesaj important către ţară

Klaus Magnus şi-a făcut obiceiul de a vizita spitale. Dar, spre deosebire de Macron (dau doar un exemplu, la întâmplare) - în spitale unde nu e nici ţipenie de bolnav. Astăzi - la Unitatea de suport medical COVID-19 Târgu Mureş.

Prezent şi el, premierul Orban (Ludovic) a declarat că Unitatea tocmai a fost inaugurată, după ce Preşedintele tocmai ne comunicase că va deveni funcţională în câteva zile. Asta nu înseamnă că între cei doi ar exista disensiuni, ci doar că e greu să te orientezi într-un spaţiu gol.

Primul om în stat a ţinut să adreseze un mesaj important către ţară: „Vreau să vă atrag atenţia asupra unui lucru pe care l-am constatat: peste o săptămână expiră starea de urgenţă. Din păcate, asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat. Epidemia este între noi”.

De fapt, e mai bine că Preşedintele păstrează distanţa social-politică faţă de bolnavii cu Covid-19. Doamne, păzeşte, să i se întâmple ceva „neplăcut” (cum ar spune), să se molipsească „un pic” (cum ar spune) şi să nu mai apuce să ne dezvăluie soluţiile economice la care se referea ieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici