COMENTARIU Lelia Munteanu: Ludovic Făţarnicul. Gărgăunii puterii

"Oamenii găunoşi (...), cârpe umplute cu paie".

3865 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Ludovic Făţarnicul. Gărgăunii puterii
I s-au urcat la cap gărgăunii puterii.
 
Premierul s-a gândit să-i blagoslovească pe copii cu un mesaj de 1 Iunie, în care să-i convingă că izolarea covidă pe care le-a dăruit-o va fi „o nepreţuită amintire a copilăriei". Eu cred că vor mai avea şi alte amintiri nepreţuite: sanchiEducaţia, şomajul părinţilor, foametea care va urma.
 
Făţărnicia Ludovicului în rol de tătuc e tulburătoare: „Să-i ajutăm să crească frumos, educaţi şi responsabili înseamnă, în primul rând, să fim noi, la rândul nostru, exemple pentru ei, să-i învăţăm ce înseamnă empatia, respectul faţă de ceilalţi şi responsabilitatea". Tocmai ce i-a ajutat, oferindu-le, de ziua lui, propriul model de empatie, respect şi responsabilitate.
 
Lui şi convivilor săi de la guvernare li se potrivesc-mănuşă versurile lui T.S. Eliot: „Noi suntem oamenii găunoşi/ Suntem oamenii împăiaţi/ Sprijinindu-ne unul de altul/ Cârpe umplute cu paie"...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici