COMENTARIU Lelia Munteanu: Pentru că PSD

Liberalii au mers cu Orban, dar numai până la Cotroceni.

1961 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Pentru că PSD

COMENTARIU Lelia Munteanu: Pentru că PSD

Iohannis dixit: „Varianta optimă pe care o văd eu o veţi afla imediat după ce mă hotărăsc”. Asta era luni.

Azi, Klaus Magnus a văzut şi am aflat imediat: Vasile Florin Cîţu. 

Adevărul e că, până în ultimul moment, la bursa zvonurilor, cotaţiile lui Cîţu au crescut constant. Ministrul interimar al Finanţelor aşternuse pe Facebook una dintre postările lui foarte profi: “urmeaza lucruri fantastice pentru TOTI romanii”.

A fost o după-amiază so fucking cool. Întâi a intrat la consultări PNL, cu decizia că decide Preşedintele.

Apoi a intrat PSD şi a ieşit, toxic şi hotărât să acţioneze iresponsabil, să ducă România în criză şi instabilitate, să pună capăt brutal bunăstării aduse de Guvernul Orban: „Nu vom vota niciun fel de guvern minoritar al PNL”. (Ciolacu iar n-a înţeles ordinele sau a priceput ce nu pricepem noi).

USR a intrat în forţă, cu girofarele aprinse, propunându-l ca premier pe plusocratul Cioloş şi oferindu-se chiar să intre la guvernare.

UDMR a fost foarte concisă: vrea mai mult decât un guvern PNL.

PMP a venit cu un premier preparat ad-hoc (Cristian Diaconescu, cel pe care, când era membru de vază al PSD, l-au fugărit Serviciile până l-au ajuns).

La consultări a apărut la un moment dat şi Alde, cât să dea „soluţia optimă” - un premier independent.

În fine, penultima (ultimii au fost cei de la Minorităţi) – Pro România (numită pe ştatul de plată cu bani de la Buget Pro Europa). Ponta s-a autopropus, la derută, premier.   

În concluzie, liberalii au mers cu Orban, cum s-au jurat la Consiliul Naţional din 2018, dar numai până la Cotroceni.

Preşedintele şi-a aplecat privirea şi l-a văzut pe Cîţu. Dacă l-a propus să nu treacă de Parlament, a procedat înţelept. Probabil că nici măcar nu se va întruni cvorumul. Pentru că PSD, fireşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici