COMENTARIU Lelia Munteanu: Un cort în văzduh

Două ziceri de care nu pot să scap. Le dau drumul pe apele virtuale în care ne scăldăm şi privesc cum se îndepărtează, dar cum, înainte de naufragiu, fiecare consoană se aruncă într-o barcă de salvare, pe când vocalele se ridică deasupra, aburind linia orizontului ca pe o oglindă.

935 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Un cort în văzduh

COMENTARIU Lelia Munteanu: Un cort în văzduh

Încă mai caut în memorie numele autorilor, cugetători arabi de prin secolul Hegirei:

„Dacă o corabie stă nemişcată, îţi sfâşie inima. Dacă se mişcă, îţi îngrozeşte cugetul. La bordul ei, puterea omului scade mereu, iar puterea dezastrelor creşte. Cei care se află acolo sunt precum carii în bârne şi, dacă nava se rostogoleşte, se îneacă".

„(...) iar atunci mi-am văzut prietenii asemenea stelelor. M-am gândit că marea de sub mine e un nor şi că mi-am întins cortul în văzduh".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici