COMENTARIU Lelia MUNTEANU: „Un om care se respectă nu acceptă aşa ceva"

16422 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia MUNTEANU: „Un om care se respectă nu acceptă aşa ceva"

„Un om care se respectă nu acceptă aşa ceva"

În seara de 16 noiembrie, invitat la o televiziune de ştiri şi întrebat despre viitorul premier, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR - singurul lider politic care n-a dat uzul raţiunii pe naturelul simţitor - a declarat să priceapă şi ultimul chibiţ politic:

„Viitorul premier sau viitorii premieri care se vor succeda stau la masă. Nu se poate altfel. Nu poţi să faci un program de guvernare, nu poţi să faci o structură de guvernare, un program politic şi după aceea să dai la mica publicitate <căutăm premier>. Aduci pe cineva independent şi-i dai în mână programul de guvernare şi-i spui: <Domle, n-ai altă treabă decât să le pui în aplicare!>. Un om care se respectă nu acceptă aşa ceva. Eu cred că premierii stau [acum] la masă şi de acolo vor fi aleşi". 

Uite că se poate. Trimis în rezervă de Cîţu de la negocierile penru formarea guvernului, generalul Ciucă a fost activat la ordinul Preşedintelui.

Şi, după ce Nicolae Ionel Ciucă (foto) îşi depusese mandatul nereuşind să alcătuiască o majoritate, nişte oameni au pus compromis lângă compromis. s-au şters de plăcuţele suedeze şi i-au predat o majoritate,  cu program de guvernare cu tot.

„Un om care se respectă nu acceptă aşa ceva"? Ba bine că nu!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici