COMENTARIU Lelia Munteanu: Urgenţa în vremea lui Iohannis

Klaus Magnus e făcut pentru stări de urgenţă.

889 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Urgenţa în vremea lui Iohannis

COMENTARIU Lelia Munteanu: Urgenţa în vremea lui Iohannis

Mi-am asumat riscul de a pierde Tele-şcoala, ca să ascult, la ora 15, declaraţia Preşedintelui României.
 
Am şi eu, ca toată lumea, câteva doctorate şi profit de epidemie ca să-mi iau bacalaureatul în regim de urgenţă. A trebuit să sar peste lecţia "Polinoame. Relaţia lui Viète" (nu ştiu cine e Viète, dar faptul că e un om cu relaţii ni-l recomandă de la sine).
 
Vestea bună e că n-am pierdut mare lucru. Părerea mea e că mâine ni se predă esenţialul – "Aplicaţii ale relaţiilor lui Viète".
 
... Pe fruntea Preşedintelui scrie "urgenţă". Klaus Magnus e făcut pentru stări de urgenţă.
 
După ce lăudase Guvernul până la exasperare, astăzi a avut "un mesaj special" pentru medici şi cadrele medicale. Le-a mulţumit, chiar dacă acum şi în viitorul previzibil nu mulţumiri aşteaptă de la autorităţi cei din linia întâi, ci cum frumos a intuit Preşedintele, "materiale necesare astfel încât sănătatea dvs să nu fie pusă în pericol". Le-a promis ferm, "cu celeritate", nu se ştie când. Vor ajunge şi la medicii de familie? Ajung şi la farmacişti?
 
Cel mai mult mi-a plăcut la final, când a spus că o să trecem cu bine şi peste necazul ăsta, că doar suntem români. (Pentru mine, care am participat şi la lecţia despre logica fuzzy, argumentul e beton).
 
Vestea cea mai bună pe care ne-a împărtăşit-o astăzi: "Nu suntem singuri". Ne sprijină Uniunea Europeană. Dacă ne sprijină cum i-a sprijinit pe italieni, putem aştepta cu încredere chinezii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici