COMENTARIU Lelia Munteanu: Viaţa de după

De pe Colinele Fericitului Destin, de la Cotroceni, Marele Preţios a glăsuit din nou.

775 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Viaţa de după

COMENTARIU Lelia Munteanu: Viaţa de după

Să nu spunem că nu ne-a spus:

Ne aflăm în "cea mai grea etapă a acestei complicate perioade".

"Urmează săptămâni foarte dificile".

"Vor veni momente cu o mare încărcătură emoţională, care ne vor testa solidaritatea şi unitatea".

Amin.

O să păstrăm, de Paşti, distanţa faţă de Dumnezeu, o să ne rugăm prin mască, o să ne închinăm cu mănuşi.

Şi n-avem încotro, trebuie să credem fierbinte în autorităţi. Că ale lor sunt spitalele, şi materialele de protecţie, şi kiturile de testare, şi terapia intensivă, şi ventilatoarele, dacă nu suficiente acum, măcar în viaţa de după, De după coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici