COMENTARIU Sorin Avram: Kelemen Hunor la Budapesta, Ardealul a rămas acasă

28930 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Kelemen Hunor la Budapesta, Ardealul a rămas acasă

29 aprilie 2020. Preşedintele României, Klaus Iohannis: ”Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorităţi ne luptăm pentru vieţile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul Ungurilor”.

19 decembrie 2020. Conform agenţiei de ştiri Mediafax, liderul UDMR, Kelemen Hunor, s-a întâlnit sâmbătă, 19 decembrie, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Anunţul a fost făcut de Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului Ungariei. În cadrul întâlnirii, cei doi politicieni au abordat problema participării UDMR în viitorul guvern. 

Incredibil ce se întâmplă în timpul negocierilor pentru formarea noii majorităţi parlamentare şi a noului Guvern. În timp ce preşedintele Klaus Iohannis se luptă pentru ca, nouă, românilor să ne fie mai bine şi la vară cald, Florin Cîţu se luptă pentru şefia Guvernului, Ludovic Orban se luptă pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor şi pentru a nu pierde şefia partidului, Dan Barna se luptă pentru o funcţie de vicepremier, Dacian Cioloş se luptă pentru ca USR PLUS să primească cât mai multe funcţii de ministru, iar Kelemen Hunor se luptă pentru ca România să aibă cu ţara vecină şi prietenă Ungaria relaţii cât mai bune, agenţia de ştiri Mediafax, marea agenţie de ştiri Mediafax, scrie că liderul UDMR şi premierul Ungariei s-au întâlnit la Budapesta pentru a discuta despre viitoarele relaţii guvernamentale româno-ungare.

Şi adică ce? La Bucureşti unde să se întâlnească, dacă este pandemie şi peste tot este închis şi trebuie păstrată distanţarea socială? Şi cine să discute cu premierul Ungariei, liderul PSD? Marcel Ciolacu nu ştie maghiara şi PSD nici măcar nu mai are vreun cuvânt de spus în politica românească, darămite în politica externă a României.

În timp ce preşedintele Ţării şi liderii noii majorităţi politice se luptă ca să ne fie nouă, românilor, bine şi la vară cald, Mediafax, marea agenţie de ştiri Mediafax, se luptă în birourile secrete din redacţie ca să inoculeze opiniei publice ideea falsă că Kelemen Hunor a plecat la Budapesta cu Ardealul în spate, ca să-l ofere drept cadou ungurilor.

Noroc că preşedintele României e acolo, sus, la Palatul Cotroceni, de unde veghează pentru ca Ţinutul Secuiesc să nu primească autonomie şi pentru ca Ardealul să nu facă picioare şi să plece într-o noapte de-acasă pentru a se muta la Budapesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici