COMENTARIU Sorin Avram. Iohannis trebuie să se mute

Klaus Iohannis pozează acum în Klaus Rezolvatorul Întâiul. Alţii, şi nu preşedintele României, sunt responsabili pentru criza politică prelungită, de problemele sanitare şi de faptul că românii nu sunt pregătiţi să facă faţă iminentului val de scumpiri. Klaus Iohannis pozează acum în omul care repară ce au stricat alţii şi în înţeleptul care pune interesul Ţării pe primul loc.

35609 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Iohannis trebuie să se mute

COMENTARIU Sorin Avram. Iohannis trebuie să se mute

Totuşi, nu am uitat ce aţi făcut astă vară, domnule preşedinte. Astă vară, domnule Iohannis, ne-aţi spus că aţi învins pandemia şi l-aţi încurajat pe Florin Cîţu să abandoneze guvernarea şi să umble prin ţară după voturi pentru şefia partidului. Un partid pe care l-aţi luat pe persoană fizică, aşa cum aţi luat şi Guvernul. Astă vară, domnule Iohannis, din când în când, iar câteodată chiar mai rar, aţi ieşit să anunţaţi poporul cu televizorul că guvernarea duduie şi că bunăstarea stă după colţ gata să sară în braţele tuturor românilor care se întorc cu plasele goale de la piaţă şi cu buzunarele la fel de goale după ce au fost la farmacie ori la primărie, pentru a-şi plăti taxele şi impozitele.

N-am uitat ce-aţi făcut astă vară, domnule pierde-vară. Şi pierde-primăvară, şi pierde-toamnă, şi pierde-iarnă. Predecesorul dumneavoastră spunea că iarna nu-i ca vara, iar dumneavoastră aţi ţinut să-l contraziceţi. Şi aţi reuşit. Anotimp după anotimp, an după an, nu aţi făcut decât să trageţi lumea pe sfoară şi şoferii pe dreapta. Şoferii aflaţi în trafic atunci când coloană prezidenţială, la fiecare final de săptămână, face naveta Bucureşti-Sibiu, pentru a vă duce acasă. Pardon, acase.

Ca un produs al USL (PSD-PNL) ce sunteţi, nu aţi avut nici cea mai mică reţinere să îmbrăcaţi halatul de doctor şi să decretaţi că social-democraţii suferă de ciumă roşie. Ca preşedinte susţinut puternic de USR-PLUS nimic nu vă reţine, acum, să îi catalogaţi pe membrii acestui partid ca fiind ”crizatori”. Nimic nu v-a oprit să-l călcaţi în picioare şi pe Ludovic Orban, cel care era să nu mai poată cânta niciodată acompaniat de mandolină pentru că şi-a forţat corzile vocale la întâlnirea electorală în care a strigat cât a putut: ”Cine tace şi faceeeeee?!”. La rând stau Florin Cîţu, Nicolae Ciucă şi toţi premierii pe care Klaus Iohannis îi va numi de-acum încolo.

N-am uitat ce aţi făcut în toţi aceşti ani, domnule preşedinte, iar încercările dumneavoastră de a demonstra că aveţi cele mai bune intenţii şi cele mai bune soluţii nu mai prind. Singura dumneavoastră şansă de a rămâne în cartea de istorie ar fi să vă rugaţi de PNL, de PSD şi de USR să vă suspende, şi să imploraţi poporul să vă demită la referendum. Chiar ar fi păcat să fi pierdut atâţia ani la Cotroceni, iar Ţara să fi pierdut atâţia ani cu dumneavoastră şi să nu prindeţi un loc în cartea de istorie. Aţi fi primul şi, poate, ultimul preşedinte demis. Locul dumneavoastră este în carte de istorie, domnule Iohannis, şi nu mai este la Cotroceni.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici