COMENTARIU Sorin Avram: PNL şi PSD una spun, alta fumează. Împreună

1288 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: PNL şi PSD una spun, alta fumează. Împreună

COMENTARIU Sorin Avram: PNL şi PSD una spun, alta fumează. Împreună

Legislaţia ambiguă i-a scos din încurcătură şi pe liderul PNL, Ludovic Orban, şi pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care acum trebuie că stau picior peste picior şi fără mască printr-un birou de la Guvern, unde fumează şi beau din wisky-ul rămas de la ziua primului ministru. Domnului Orban a rezolvat problema stării de alertă, iar domnul Ciolacu şi colegii nu au mai fost nevoiţi să se facă de râs votând-o, după ce, iniţial, spuneau că nu o vor face.

Datorită legislaţiei ambigue, Guvernul şi-a permis să trimită Parlamentului hotărârea privind prelungirea stării de alertă spre înştiinţare, şi nu pentru a fi votată. Normal ar fi fost ca parlamentarii să se apuce să lucreze în regim de urgenţă la un proiect legislativ care să lămurească lucrurile. Asta ar fi însemnat o şedinţă la Senat şi una la Camera Deputaţilor, după care legea ar fi fost trimisă la Cotroceni pentru a fi promulgată şi apoi publicată în Monitorul Oficial. Numai că asta ar fi însemnat vreo două zile, două zile în care starea de alertă a Guvernului Orban nu ar fi fost în vigoare.

În loc să procedeze astfel, blatiştii şefi, adică preşedintele PSD al Senatului, Robert Cazanciuc, şi preşedintele PSD al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au trimis o hârtie la Palatul Victoria pentru lămuriri, pentru a întreba ce-a vrut să spună poetul, în cazul de faţă Guvernul. Ei, până îl găseşte poştaşul pe adrisant, până când adrisantul  citeşte scrisoarea, până când acesta găseşte vorbele frumos meşteşugite pentru a răspunde elegant şi până când ajunge scrisoare lămuritoare la Camera Deputaţilor şi la Senat vor trece vreo 30 de zile, adică fix cât perioada stării de alertă.

În concluzie, când îi mai vedeţi pe cei de la PSD şi de la PNL pe la televizor certându-se să nu-i credeţi şi schimbaţi imediat canalul pentru că este păcat să staţi şi să vă uitaţi la cineva care îşi bate joc de dumneavoastră. De revenit veţi putea reveni pe canalul respectiv doar când veţi afla că liberalii şi social-democraţii se vor fi săturat să-şi mai ascundă relaţia şi vor fuziona. A înghiţit PNL-ul PDL-ul, de ce nu ar înghiţi şi PSD-ul. Doar s-a văzut că Partidul Naţional Liberal înghite tot. Mai puţin criticile şi acuzele că una spune şi că alta fumează împreună PSD, stând picior peste picior prin birourile Palatului Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici