Lelia Munteanu: Klaus Iohannis, mai vigilent decât Jupân Dumitrache

Are „ambiţ", vorba lui Nae Ipingescu.

2732 afișări
Imaginea articolului Lelia Munteanu: Klaus Iohannis, mai vigilent decât Jupân Dumitrache

Sursa foto: Klaus Iohannis Facebook

Preşedintele ne-a anunţat astăzi că vom trece de la starea de urgenţă la starea nelinişte, de atenţie mărită; cu alte cuvinte - de alertă.

Cel mai vigilent e Klaus Iohannis însuşi. Mai vigilent decît Jupân Dumitrache. Are „ambiţ", cum ar spune Nae Ipingescu.

După ce ne-a promis slăbirea lesei, din 15 mai, Preşedintele s-a întors la adevărata problemă - ruperea Ardealului: „Nu putem să ne facem că nu vedem cum PSD e evident în situaţia de a promova anumite acte administrative, legi care vin să ducă la autonomia Ţinutului Secuiesc, aşa ceva e pur şi simplu neconstituţional şi nu voi tolera apariţia unor astfel de legi!". Înţelegerea Ciolacu-Orban al Ungariei, se desfăşoară, deci, conform promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare semnată la Budapesta.

Noroc că suntem în 2020. Pentru că, atunci când lupta pentru primul mandat la Cotroceni, Klaus Iohannis combătea la fel de năprasnic: „Cum poate cineva să vină, în anul 2014, să afirme că cineva vrea să rupă Ardealul?! (...) Astea nu sunt nişte afirmaţii politice, astea sunt cretinisme!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici