Euro 2020: Anglia a eliminat Germania cu două goluri în 11 minute

  • Britanicii au întrerupt în ”optimi” chinul nemţilor la actuala ediţie de Campionat European.
  • Sterling şi Kane au adus victoria gazdelor cu două goluri marcate în finalul partidei.
  • Anglia are culoar excelent pentru a ajunge în finala de pe 11 iulie, care se va juca pe Wembley.
343 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: Anglia a eliminat Germania cu două goluri în 11 minute

Sterling şi nemţi agonizând Sursafoto: Mediafax

Cu 41.973 de spectatori pe Wembley din Londra, Anglia a răpus, marţi seară, Germania şi merge liniştită în sferturile de finală la Campionatul European, competiţie pe care n-a câştigat-o niciodată în istorie.

Raheem Sterling (75) şi Harry Kane (86) au marcat pentru insulari, care în faza următoare vor da peste învingătoarea din duelul Suedia - Ucraina.
Sterling este golgheterul Angliei, cu 3 reuşite, în vreme de Kane a spart gheaţa la actuala ediţie de turneu final.

N-a fost show pe Wembley, deşi era cel mai aşteptat ”sfert” de la Euro. Astfel, ziua de luni rămâne cea mai spectaculoasă de la un turneu final, cu două meciuri dramatice, încheiate cu scorul de 3-3, după ce o echipă a condus cu 3-1, iar adversarii au punctat câte o dată în ultimul minut de joc, fie în prelungiri.

Suferinţa nemţilor s-a terminat marţi seară. Germania s-a chinuit la actuala ediţie a Europenelor. A învins categorie campioana Europei, Portugalia, în grupe, dar a cedat în faţa Franţei şi a remizat agonizant cu Ungaria, fiind la 6 minute de eliminare înainte de faza optimilor de finală.

Selecţionerul Joachim Low a stat pentru ultima oară pe banca Germaniei.

Pentru Anglia se arată un culoar foarte bun pentru finala de la 11 iulie, de pe Wembley. După Suedia sau Ucraina, în semifinale o aşteaptă Cehia sau Danemarca.

În schimb, pe cealaltă parte de tablou, sferturile de finală sunt: Belgia - Italia şi Elveţia - Spania. Ambele jocuri se dispută vineri, 2 iulie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici