EURO 2020: Spania, fără victorie după două meciuri

  • Spania a remizat cu Polonia, scor 1-1, sâmbătă seară, la Sevilla.
  • După două etape, ibericii au doar două puncte şi un singur gol marcat.
  • Cu această partidă s-a terminat a doua rundă din faza grupelor.
557 afișări
Imaginea articolului EURO 2020: Spania, fără victorie după două meciuri

Alvaro Morata, singurul marcator al Spaniei la turneul final

Spania nu scoate capul în Grupa E. După un start şters (0-0 cu Suedia, prima remiză alba de la turneul final), la Sevilla, sâmbătă seară, La Roja s-a împiedicat şi de Polonia, scor 1-1, în etapa a doua din faza grupelor.

Alvaro Morata, de la Juventus Torino, şi-a făcut datoria de atacant şi a dechis scorul în minutul 25, fructificând centrarea lui Gerard Moreno.

Selecţionata de fotbal a Poloniei a ieşit rar din propria jumătate. Prima oară a fost periculoasă în minutul 43, când Robert Lewandowski, starul de la Bayern Munchen, a tras în portar din poziţie favorabilă.

”Lewa” n-a mai greşit a doua oară, după pauză, în minutul 54. La 1-1, Spania a reluat presiunea. În minutul 58, Gerard Moreno a trimis în bară din penalty. Lovitura de la 11 metri a fost acordată după intervenţia VAR.

În etapa următoare, Spania are meci cu Slovacia şi este somată să învingă, iar Suedia, victorioasă cu 1-0 contra Slovaciei, va fi testată de Polonia.

Suedia conduce grupa, cu 4 puncte, urmată de Slovacia - 3 puncte, Spania - 2 puncte şi Polonia, ultima, cu un punct.

Meciul de la Sevilla a închis a doua etapă din faza grupelor. De duminică începe runda a treia, ultima, când partidele se vor juca de la aceeaşi oră.

Regulamentul de calificare este permisiv. Din 24 de participante la turneul final, mai departe merg 16.

În optimile de finală acced primele două clasate din cele 6 grupe şi cele mai bune 4 naţionale de pe locul 3. Cu alte cuvinte, doar două selecţionate de pe poziţia a treia nu trec de grupe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici