EURO 2020. Suporterii englezi sărbătoresc victoria Angliei împotriva Ucrainei

  • Aseară a fost bucurie mare printre suporterii Euro 2020
  • Sute de englezi şi-au manifestat bucuria după calificarea Angliei
420 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Suporterii englezi sărbătoresc victoria Angliei împotriva Ucrainei

EURO 2020. Suporterii englezi sărbătoresc victoria Angliei împotriva Ucrainei

Sute de englezi s-au bucurat aseară după ce Anglia s-a calificat în semifinala Euro 2020. Au aplaudat şi au scandat fiecare gol. Nici fanii Ucrainei nu au fost supăraţi, desi au fost eliminaţi din Campionatul European. Spun că, în ciuda scorului, faptul că au ajuns în sferuri este o victorie. 
 
Nick, un fan al echipei engleze, spune că a apreciat jocul. „Anglia a jucat grozav, cea mai bună performanţă pe care am văzut-o în acest turneu, chiar cea mai bună. Goluri grozave, Harry Kane s-a întors, abia aşteapt semifinala.” Martin, suporter al aceleiaşi echipe, povesteşte că „se simte fantastic, cum să se simtă? Este uimitor, nici măcar nu aş fi putut să-l visez.”
 
Între timp, Olga, fan Ucraina, spune că spera la victorie. „Desigur, este fotbal şi orice se poate întâmpla în aceste cazuri. Dar, de asemenea, când meciul s-a încheiat, Anglia este o echipă puternică, aşa că înţelegem că a fost cu adevărat dificil pentru Ucraina să câştige.”
 
Şi Danemarca a reuşit să îi facă bucuroşi pe susţinători, după ce a învins-o pe Cehia cu 2-1.
 
Henrick, fan Danemarca, este foarte fericit. „Cred că performanţa din prima repriză a fost foarte bună din partea echipei daneze, dar în a doua repriză a fost aproape. Am fost destul de nervoşi, dar a fost uimitor. Au câştigat 2-1 şi acum suntem în semifinală, cred împotriva Angliei. Deci, la Wembley, aşa că va fi foarte interesant”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici