Program EURO 2020, 15 iunie: Franţa-Germania este meciul începutului de Campionat European

  • Ultima zi din prima rundă din grupele de la Campionatul European ne aduce meciurile din grupa F.
  • Ziua de fotbal începe mai târziu astăzi primul meci fiind de la ora 19:00 când Portugalia întâlneşte Ungaria
  • De la ora 22 avem super meciul dintre Germania şi Franţa care poate cântări enorm în lupta pentru primul loc în grupă.
780 afișări
Imaginea articolului Program EURO 2020, 15 iunie: Franţa-Germania este meciul începutului de Campionat European

Program EURO 2020, 15 iunie: Franţa-Germania este meciul începutului de Campionat European

Ultima zi din prima rundă a grupelor aduce două meciuri pline de vedete. De la ora 19:00, pe Puskás Arena din Budapeste, Ungaria înfruntă naţionala lui Ronaldo.

Ca întotdeauna, când vine vorba de Portugalia, Cristiano Ronaldo domină titlurile din presa internaţională. Vedeta lui Juventus este pe cale să devină primul jucător care evoluează la cinci ediţii ale turneului final EURO şi începe turneul cu şansa de a depăşi recordul de 9 goluri marcate la un turneu final european, pe care îl deţine la egalitate cu Michel Platini.

Starul portughez ar mai putea depăşi şi recordul de goluri marcate de un jucător pentru o reprezentativă naţională, deţinut de iranianul Ali Daei, cu 109 reuşite. Ronaldo are în acest moment 104 goluri marcate pentru Portugalia.

Ungaria s-ar putea dovedi totuşi un adversar îndărătnic. Maghiarii sunt neînvinşi în ultimele 11 meciuri, iar cu un al 12-lea ar egala cel mai bun parcurs al naţionalei, realizat în anii 50 de generaţia de aur a lui Ferenc Puskas, golgheterul tuturor timpurilor în naţionala maghiară, cu 84 de goluri.

De la ora 22:00 are loc la Munich pe stadionul lui Bayer meciul cap de afiş al primei runde. Naţionala lui Joachim Low va înfrunta selecţionata lui Didier Deschamps. Germania vs Franţa este considerat unul dintre cele mai importante meciuri din faza grupelor. Rezultul va dicta probabil cum va arăta mai departe tabloul final.

Ungaria - Portugalia, ora 19.00.

Franţa - Germania, ora 22.00.

CITEŞTE AICI PROGRAMUL COMPLET al meciurilor de la UEFA EURO 2020 – 51 de partide timp de 31 de zile, în 11 oraşe


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici