Autorităţile japoneze au recunoscut că 23 de pasageri au părăsit nava Diamond Princess fără a fi testaţi pentru coronavirus

  • 23 de pasageri de pe vasul Diamond Princess au fost debarcaţi fără a fi testaţi pentru coronavirus
  • Un avion cu 32 de britanici şi alţi cetăţeni europeni a aterizat în cursul dimineţii în Anglia
  • La bordul Diamond Princess au rămas 31 de pasageri şi peste o mie de membri ai echipajului, printre care şi nouă români
1672 afișări
Imaginea articolului Autorităţile japoneze au recunoscut că 23 de pasageri au părăsit nava Diamond Princess fără a fi testaţi pentru coronavirus

Sursa: Profimedia Images

Un număr de 23 de pasageri de pe vasul Diamond Princess au fost debarcaţi fără a fi testaţi pentru coronavirus, a recunoscut ministrul japonez al Sănătăţii, Katsunobo Kato, anunţă New York Times.

Katsunobo Kato a prezentat scuze. El a explicat că ministerul pe care îl conduce va învăţa din această greşeală şi va lua măsuri ca ea să nu se repete.

32 de cetăţeni britanici şi europeni sunt ultimii pasageri care au părăsit vasul de croazieră. Avionul care transporta grupul a aterizat în această dimineaţă la o bază militară din sudul Angliei. Britanicii au fost imediat transportaţi la o unitate medicală pentru o perioadă de carantină de 14 zile.

La bordul navei Diamond Princess au rămas în acest moment 31 de pasageri, potrivit presei chineze.

Alături de ei se află şi peste o mie de membri ai echipajului, inclusiv 400 de filipinezi. Printre membrii echipajului rămaşi la bord sunt şi nouă români.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici