A fost lansat un partid al Diasporei, în Marea Britanie. Numele ales de formaţiunea politică

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid al Diasporei care şi-a constituit prima filială în Marea Britanie, la Wolverhampton, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii remis, duminică, MEDIAFAX.

4146 afișări
Imaginea articolului A fost lansat un partid al Diasporei, în Marea Britanie. Numele ales de formaţiunea politică

A fost lansat un partid al Diasporei în Marea Britanie. Numele ales de formaţiunea politică

„Aurul României sunt oamenii: cei dintre graniţele ei şi cei plecaţi în exil economic. A venit vremea ca acest AUR să iasă singur la suprafaţă, dacă partidele perindate la putere nu vor să îl scoată. Veniţi acasă, pentru a ne lua ţara înapoi! Veniţi şi luati frâiele în mâinile voastre. Avem nevoie de voi, cei care aţi acumulat deja o experienţă în Occident. Veniţi şi candidaţi la funcţiile publice!”, a declarat duminică George Simion, lider al Alianţei pentru Unirea Românilor, potrivit sursei citate.

Filiala AUR din Marea Britanie are 20 de reprezentanţe locale, iar preşedinte interimar al filialei a fost desemnat Adrian Popa, originar din Suceava.

„Am 20 de ani de când sunt în Marea Britanie, din 21 mai 1999. Câţi dintre voi vreţi să vă întoarceţi acasă? Toţi, nu? Conducătorii, hoţii ăştia, au săpat o prăpastie între noi, diaspora, şi cei din ţară. E ca la un meci de fotbal: cei din ţară sunt pe teren, văd numai o parte a jocului. Noi, cei din diaspora, suntem în tribună, vedem jocul per ansamblu. Putem să ne aducem contribuţia fiecare şi să venim cu ce am învăţat din democraţiile în care trăim. AUR este liantul dintre cei din ţară şi cei din diaspora. Să ieşim în faţă şi să candidăm cât mai mulţi!”, a explicat Adrian Popa.

Candidaturile românilor din Diaspora la alegerile locale de anul viitor pentru primării, consilii locale, judeţene sau în Parlament reprezintă un obiectiv al Alianţei pentru Unirea Românilor, conchide sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
partid,
diaspora,
aur

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici