A început votul la alegerile prezidenţiale din Coreea de Sud

Secţiile de vot au fost deschise marţi dimineaţă în Coreea de Sud pentru alegerile prezidenţile, ”în încercarea de a depăşi scandalul de corupţie” care a dus la demiterea preşedintei Park Geun-hye şi care ”a clătinat din temelii” clasa politică şi mediul de afaceri, informează Reuters.

242 afișări
Imaginea articolului A început votul la alegerile prezidenţiale din Coreea de Sud

A început votul la alegerile prezidenţiale din Coreea de Sud

Conform sondajelor de opinie realizate, Moon Jae-In, din Partidul Democrat (centru-stânga), conduce 38% din intenţiile de vot, în faţa centristului Ahn Cheol-Soo, cotat cu 20 la sută.

Câştigătorul ar urma să fie anunţat miercuri, după ce Comisia Electorală va face public rezultatul oficial al votului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici