Un cunoscut actor Marvel şi fost model Chanel a decedat la vârsta de 37 de ani, după un accident la schi

  • Actorul francez Gaspard Ulliel a murit în urma unui accident de schi.
  • Starul viitorului serial Moon Knight de la Marvel şi modelul Chanel a fost spitalizat marţi după ce a suferit o accidentare la cap.
4131 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut actor Marvel şi fost model Chanel a decedat la vârsta de 37 de ani, după un accident la schi

Sursa foto: Twitter

Actorul în vârstă de 37 de ani a fost transportat cu elicopterul la un spital din Grenoble în urma unei coliziuni pe pârtiile din regiunea Savoia din Alpii francezi, marţi, 18 ianuarie, potrivit Mirror.

O anchetă asupra incidentului este în curs de desfăşurare de către poliţiştii montani. A fost transportat de urgenţă la un spital din Grenoble, cu o răni la cap, unde a murit ulterior.
 
Poliţiştii montani spun că au participat la cinci sau şase salvări pe zi în ultimele săptămâni, deoarece zăpada din regiune s-a întărit.
 
Ulliel este cunoscut pe ecranele noastre ca chipul frumos al parfumului Bleu de Chanel.
 
De asemenea, este cunoscut pentru rolul unui tânăr Hannibal Lecter în filmul din 2007, Hannibal Rising.
 
A jucat rolul creatorului de modă Yves Saint Laurent în filmul Saint Laurent din 2014.
 
În 2016, a apărut în filmul canadian şi francez It’s Only The End Of The World.
 
El va apărea postum ca Anton Mogart/Midnight Man în serialul anticipat Moon Knight de la Marvel, care va veni în curând la Disney+.
 
În 2004 a câştigat premiul Cesar în Franţa pentru interpretarea sa din A Very Long Engagement, în care a jucat alături de Marion Cotillard, Audrey Tatou şi Jodie Foster.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici