Adunarea Generală a ONU a votat pentru a-i permite lui Zelenski să vorbească prin legătură video. Ce ţări s-au opus

Adunarea Generală a ONU a votat pentru a-i permite preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski să se adreseze celei de-a 77-a sesiuni a Adunării prin legătură video, scrie CNN.

25219 afișări
Imaginea articolului Adunarea Generală a ONU a votat pentru a-i permite lui Zelenski să vorbească prin legătură video. Ce ţări s-au opus

Votul a fost de 101 voturi pentru, şapte împotrivă şi 19 abţineri.

Ţările care au votat împotrivă au fost Rusia, Belarus, Coreea de Nord, Eritreea, Nicaragua, Siria şi Cuba.

China s-a abţinut.

Dezbaterea generală din cadrul Adunării va avea loc între 20 şi 26 septembrie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici