Africanii şi-au propus să reuşească ce n-au putut Turcia, China şi ţările occidentale

Vladimir Putin îi va primi pe liderii africani, care vin în Rusia cu un plan de pace pentru Ucraina.

971 afișări
Imaginea articolului Africanii şi-au propus să reuşească ce n-au putut Turcia, China şi ţările occidentale

Putin împarte lumea cu liderii Africii

Preşedintele rus Vladimir Putin va primi o delegaţie a şefilor de stat africani care vor prezenta o iniţiativă de pace pentru Ucraina, fără consultarea prealabilă a Kievului.

Soluţia este ceea ce s-a convenit astăzi într-o convorbire telefonică între însuşi Putin şi preşedintele sud-african Cyril Ramaphosa, potrivit Kremlinului, citat de Tass.

Iniţiativa pare o glumă, câtă vreme marile puteri ale lumii, în frunte cu China şi cu Turcia, n-au izbutit să-l înduplece pe Putin să oprească invazia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici