Alegătorii din Muntenegru încep să voteze în alegerile legislative anticipate

Birourile de vot din Muntenegru s-au deschis duminică, la ora locală 8.00 (9.00, ora României), pentru alegeri legislative anticipate în urma cărora va fi desemnat un nou Parlament, cu un mandat de patru ani, relatează AFP.

5 afișări

Circa 500.000 de alegători urmează să desemneze 81 de deputaţi, din listele prezentate de 16 partide şi coaliţii.

Birourile de vot vor rămâne deschise până la ora locală 21.00 (22.00, ora României), iar primele estimări ale rezultatelor vor fi anunţate duminică seara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici