Ambasada Rusiei, despre accident: Act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă

Ambasada Rusiei afirmă că bărbatul care a murit după ce a intrat cu maşina în gardul ambasadei „a comis acest act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în oraşul Bucea” şi anunţă că va face propria anchetă.

2034 afișări
Imaginea articolului Ambasada Rusiei, despre accident: Act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă

Ambasada Rusiei, despre accident: Act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă

„Ambasada îşi exprimă profundele condoleanţe rudelor şi prietenilor bărbatului care şi-a dat foc în maşina după încercarea eşuată de a lovi porţile Ambasadei Rusiei în România. Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele şoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în oraşul Bucea”, arată Ambasada Rusiei în România într-un comunicat de presă.

Ambasada susţine că la Bucea ucrainienii „au masacrat civilii”.

„În acest mic oraş ucrainean (Bucea - n.r.), nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naţionaliştii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-nazişti aflaţi la putere la Kiev şi a patronilor lor occidentali, care, fără să aştepte rezultatele unei examinări medico-legale şi ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federaţiei Ruse pe fundalul desfăşurării operaţiuni militare speciale în Ucraina. Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căştilor Albe, cât şi în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina („Suta Cerească” ). În acelaşi timp, suntem convinşi că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană şi occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradiţional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruşi, agresiune şi crime brutale ale locuitorilor din Mariupol şi alte oraşe din Ucraina”, se mai menţionează în comunicat.

Comunicatul precizează că, în urma incidentului din faţa Ambasadei Rusiei la Bucureşti, niciunul dintre angajaţi sau din rândul forţelor de ordine române nu au fost răniţi.

„La rândul nostru, îi subliniem şi îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informaţii obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operaţiunii militare speciale din Ucraina sunt: ​​1) protejarea populaţiei a republicilor populare Doneţk şi Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonazişti ucraineni; 2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creşterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele”, se arată în comunicatul Ambasadei Ruse la Bucureşti.

Un şofer a intrat miercuri dimineaţa cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti. Maşina a luat foc, iar şoferul a murit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici