#BunkerBoy. Americanii îl iau peste picior pe Donald Trump pentru gardul de la Casa Albă

  • Zeci de mii de mesaje şi de meme-uri cu preşedintele SUA şi gardul său au circulat în weekend pe reţelele sociale
  • Protestatarii îl consideră laş şi fricos pe Donald Trump pentru măsurile "exagerate" de securitate
  • Aceştia au decorat fiecare bucată din gard cu mesajele pe care vor să le facă auzite
1093 afișări
Imaginea articolului #BunkerBoy. Americanii îl iau peste picior pe Donald Trump pentru gardul de la Casa Albă

Americanii îl iau peste picior pe Trump pe reţelele sociale pentru gardul de la Casa Albă

#BunkerBoy şi #BabyGate au fost hashtagurile în trend weekend-ul ăsta pe Twitter, după ce preşedintele Statelor Unite s-a înconjurat de garduri de protecţie la Casa Albă. Trump a făcut şi o vizită în bunker săptămâna trecută, când protestele s-au aprins în Washington DC.

Protestatarii cred că măsurile sunt exagerate, peste toate straturile puternice de securitate care există deja acolo. Poze cu gardul negru şi hidos care înconjoară acum reşedinţa lui Trump au fost transformate în meme-uri, acompaniate de hashtaguri precum #BabyGate, #BabyTrump sau #PresidentChicken.

Pentru că nu-şi mai pot spune ofurile direct în faţa Casei Albe, americanii au transformat peste weekend proaspătul gard ridicat între ei şi Trump într-o instalaţie de artă. Mesaje de protest, postere, desene şi o listă lungă cu numele bărbaţilor şi femeilor de culoare care şi-au pierdut viaţa în mâinile forţelor de ordine se întind acum pe toată suprafaţa gardului.

Utilizatorul Twitter @AndreaJunker spune că “Bărbatul care crede că purtatul măştii îl face să pară slab ridică acum un #BabyGate în jurul său.”

Un alt utlizator, @HoarseWhisperer, râde că "nimic nu arată mai multă putere ca ridicatul unui ţarc în jurul casei tale".

Tump a fost criticat şi pentru excursia sa în bunker, în urma căreia artista Courtney Jaye a făcut şi un cântec, numit "Bunker Boy".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici