Amnesty International: Cel puţin 143 de protestatari au fost ucişi în Iran

Cel puţin 143 de protestatari au fost ucişi în cursul demonstraţiilor din Iran, a anunţat luni seară organizaţia pentru drepturile omului Amnesty International.

1316 afișări
Imaginea articolului Amnesty International: Cel puţin 143 de protestatari au fost ucişi în Iran

Amnesty International: Cel puţin 143 de protestatari au fost ucişi în Iran

"Conform unor surse credibile, au fost ucise 143 de persoane. În cele mai multe cazuri, decesul s-a produs prin împuşcare", a transmis organizaţia Amnesty International.

Proteste au loc mai multe oraşe din Iran faţă de majorarea preţurilor la carburanţi.

Bilanţul prezentat anterior de Amnesty International era de 106 morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici