Aproximativ 20 de rachete au fost lansate asupra sudului Israelului

Circa 20 de rachete au fost lansate miercuri dimineaţă din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului, au anunţat surse medicale şi militare.

12 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 20 de rachete au fost lansate asupra sudului Israelului

Aproximativ 20 de rachete au fost lansate asupra sudului Israelului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursele nu au precizat dacă rachetele au provocat victime.

Aceste tiruri au venit în urma unei operaţiuni israeliene în Fâşia Gaza, în cursul căreia cinci palestinieni au fost ucişi de armată, în apropierea frontierei cu Israelul, potrivit unui bilanţ furnizat de surse medicale palestiniene.

Acesta este cel mai grav incident după intrarea în vigoare, în iunie, a unui armistiţiu între Israel şi grupările armate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici