Armata israeliană loveşte Siria după atacurile cu rachete

Israelul a lansat lovituri de artilerie în Siria duminică dimineaţă, a anunţat armata israeliană, după ce de acolo au fost lansate mai multe rachete care au aterizat pe Înălţimile Golan ocupate de Israel.

71 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană loveşte Siria după atacurile cu rachete

Armata israeliană loveşte Siria după atacurile cu rachete

Presa de stat din Siria a raportat explozii în vecinătatea capitalei Damasc, în timp ce Israelul a declarat că trupele sale au continuat să lovească teritoriul sirian după ce şase rachete au fost lansate peste noapte spre Înălţimile Golan.

Israelul a ripostat cu lovituri de artilerie şi drone împotriva lansatoarelor de rachete inamice şi au lansat o serie de raiduri aeriene în care au bombardat un complex al armatei siriene, zona sistemelor radar militare şi posturile de artilerie.

„Armata israeliană vede statul sirian responsabil pentru toate activităţile care au loc pe teritoriul său şi nu va permite nicio încercare de a încălca suveranitatea israeliană”, au declarat Forţele de Apărare Israeliene într-un comunicat.

Ministerul sirian al apărării a declarat că apărarea sa antiaeriană a răspuns la atacurile israeliene şi a interceptat unele rachete. Nu au fost raportate victime, doar pagube materiale cauzate de rachete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici