Armata rusă bombardează oraşul în care s-a născut Zelenski

Armata rusă nu-şi limitează loviturile la structurile militare, devastând oraşe întregi şi ucigând mii de civili.

2515 afișări
Imaginea articolului Armata rusă bombardează oraşul în care s-a născut Zelenski

Armata rusă bombardează oraşul în care s-a născut Zelenski

În aceste ore, regiunea Dnipropetrovsk, în special districtul Krivoi Rog, unde s-a născut preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a fost lovit, Alături de lângă Donbass, este scena unor ciocniri foarte sângeroase.

Numai în ultima săptămână, 6 civili au fost ucişi, a raportat Valentyn Reznichenko, şeful administraţiei militare regionale Dnipropetrovsk.

De la începutul războiului, în regiunea Dnipropetrovk au fost distruse peste 500 de case şi 300 de apartamente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici