BREAKING NEWS  Atac armat în Germania. Bilanţul: Opt morţi şi 24 de răniţi în atacul din Hamburg

Mai multe persoane ar fi fost ucise într-un atac armat în Hamburg, Germania, relatează BBC.

7663 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Germania. Bilanţul: Opt morţi şi 24 de răniţi în atacul din Hamburg

Sursa foto: Profimedia

UPDATE 09:00- Poliţia din Hamburg anunţă că cel puţin opt persoane au fost ucise 

 

Au apărut imagini pe social-media cu atacatorul. 

UPDATE 01:30 Atacatorul ar putea fi mort

Se presupune că un bărbat înarmat ar fi mort. Nu este clar dacă atacatorul a fost unul dintre cele şapte decese raportate.

„Nu avem indicii că făptaşul ar fi fugit”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei..

Anchetatorii aveau „indicii că un făptuitor ar fi putut fi în clădire şi ar putea fi chiar printre morţi”.

"Ofiţerii de poliţie sosiţi la faţa locului au auzit o împuşcătură venind de la etajele superioare ale clădirii. Au urcat la etaj şi au găsit un cadavru acolo", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ştire iniţială

Cel puţin şapte persoane au fost ucise, iar altele sunt rănite după ce un individ a deschis focul, joi seară, într-un locaş de cult din oraşul german Hamburg, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Autorităţile au fost solicitate să intervină la un locaş de cult din zona Alsterdorf, în oraşul Hamburg. Bilanţul atacului armat este de cel puţin şapte morţi şi 24 de răniţi, afirmă surse citate de publicaţia Hamburger Morgenpost.

"Situaţia este extrem de periculoasă", a transmis iniţial Poliţia din Hamburg, conform publicaţiei Der Spiegel.

La faţa locului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Autorul atacului este căutat activ de agenţii serviciilor de securitate germane.

Poliţia a instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle motivul atacului.

"Am fost solicitaţi printr-un apel telefonic la ora 21.15 (22.15, ora României) din cauza unui incident cu focuri de armă", a declarat în cursul nopţii purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Hamburg, citat de publicaţia Bild.

"În prezent, situaţia s-a calmat", a precizat oficialul citat, subliniind că nu se ştie dacă printre persoanele decedate figurează autorul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici