Atac cu vehicul în nordul Israelului / Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare gravă

  • Un atac cu vehicul a avut loc marţi în oraşul israelian Nahariya
  • Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare critică în urma atacului
862 afișări
Imaginea articolului Atac cu vehicul în nordul Israelului / Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare gravă

Sursa foto: profimedia

Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare gravă în urma unui atac cu vehicul produs marţi în nordul Israelului, anunţă serviciile de securitate israeliene, precizând că doi suspecţi au fost arestaţi.

Atacul a avut loc marţi dimineaţă în oraşul Nahariya, situat în nordul Israelului. Un agent de poliţie voluntar, în vârstă de 32 de ani, a fost ucis după ce a fost lovit intenţionat cu un vehicul. Un alt agent de poliţie a fost rănit şi este în stare gravă.

Incidentul s-a produs în timp ce agenţii de poliţie verificau un şantier de construcţii. Autorităţile israeliene suspectează că este vorba mai degrabă de un motiv de natură criminală, nu de un act terorist.

Doi suspecţi au fost arestaţi în cadrul unei operaţiuni a serviciilor de securitate israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici