ATAC în Dusseldorf: Nouă răniţi, inclusiv unul în stare gravă, în urma atacului cu TOPOR. Agresorul, în stare gravă după ce a sărit de la înălţime/ Poliţie: Autorul, individ cu probleme psihice

Nouă persoane au fost rănite în atacul cu topor comis joi seară de un individ cu probleme psihice în Gara centrală din oraşul german Dusseldorf, a anunţat vineri la prânz Poliţia regională, relatează site-ul revistei Focus.

5011 afișări
Imaginea articolului ATAC în  Dusseldorf: Nouă răniţi, inclusiv unul în stare gravă, în urma atacului cu TOPOR. Agresorul, în stare gravă după ce a sărit de la înălţime/ Poliţie: Autorul, individ cu probleme psihice

Cel puţin cinci răniţi după ce un individ a comis un atac cu un topor în gara din Dusseldorf

Poliţie: Nouă răniţi, inclusiv unul în stare gravă, în urma atacului cu topor de la Dusseldorf

Nouă persoane au fost rănite în atacul de joi seară, a comunicat Poliţia germană, precizând că o fată de 13 ani este în stare gravă.

Celelalte victime au vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani.

Autorul atacului, un bărbat de 36 de ani care ar avea schizofrenie paranoidă, este în stare gravă şi nu a putut fi audiat.

Potrivit publicaţiei Rheinische Post, individul a fost internat în mai multe rânduri la psihiatrie din cauza unor tentative de sinucidere.

Atacul a fost semnalat joi la ora 20.50 (21.50, ora României), în Gara centrală din Düsseldorf. Un individ înarmat cu un topor a atacat oamenii la întâmplare. Nouă persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Suspectul a încercat să fugă sărind de pe o pasarelă, dar a fost arestat. Se află la spital, în stare gravă. Zona este percheziţionată, iar la locul atacului a fost găsit un topor.

Poliţie: Autorul atacului din Dusseldorf, individ cu probleme psihice

Autorul atacului cu topor comis în Gara centrală din Dusseldorf este un indivd cu afecţiuni psihice provenind din spaţiul fost iugoslav, anunţă Poliţia germană.

"În cadrul operaţiunii declanşate după atacul din Gara centrală a fost arestat un bărbat în vârstă de 36 de ani cu afecţiuni psihice; şapte persoane au fost rănite", a transmis Poliţia din Düsseldorf vineri dimineaţă.

Bărbatul este un imigrant din spaţiul fost iugoslav domiciliat în localitatea Wuppertal, situată la periferia oraşului Düsseldorf.

Atac într-o gară din Germania: Agresorul, în stare gravă după ce a sărit de la înălţime

Individul suspectat că a comis atacul cu topor în Gara centrală din oraşul german Dusseldorf este în stare gravă, anunţă Poliţia regională, citată de revista Die Welt.

Conform Poliţiei germane, după comiterea atacului cu topor, agresorul a încercat să fugă, traversând calea ferată şi sărind de pe o pasarelă, de la înălţimea de şase-şapte metri.

Individul s-a rănit grav şi este la spital, fiind plasat în arest preventiv. Nu se cunoaşte identitatea agresorului şi nici motivul atacului, dar autorităţile germane nu tratează incidentul ca fiind de natură teroristă.

În cadrul operaţiunii forţelor speciale, a fost arestat încă un suspect, care în momentul de faţă este interogat.

Cinci persoane au fost rănite în atacul cu topor comis în Gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), unele fiind în stare gravă, relatează presa germană.

"Atacul a fost semnalat la ora 20.50 (21.50, ora României), în Gara centrală din Düsseldorf. Un individ înarmat cu un topor a atacat oamenii la întâmplare. Cinci persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Suspectul a încercat să fugă sărind de pe o pasarelă, dar a fost arestat. Se află la spital, în stare gravă. Zona este percheziţionată, iar la locul atacului a fost găsit un topor", a transmis Poliţia.

Anterior, Gara centrală din Dusseldorf a fost evacuată în urma atacului, iar agresorul a fost arestat.

Poliţia germană a transmis că efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii atacului, care nu a fost catalogat drept terorist.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici