Atac la Paris. Cel puţin un mort în urma unui incident armat produs în faţa unui spital. Martor: ”Au fost şase împuscături în total”

  • Incident armat produs în faţa unui spital din Paris.
  • O persoană a fost împuşcată mortal, iar alta este în stare critică.
  • Autorul atacului armat a reuşit să fugă.
1557 afișări
Imaginea articolului Atac la Paris. Cel puţin un mort în urma unui incident armat produs în faţa unui spital. Martor: ”Au fost şase împuscături în total”

Cel puţin un mort în urma unui incident armat produs la un spital din Paris

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alta este rănită după ce un individ a deschis focul, luni, în incinta unui spital din Paris, afirmă surse citate de postul BFMTV şi de cotidianul Le Parisien.
 
Incidentul armat a avut loc la intrarea în Spitalul Henry-Dunant, situat în arondismentul 16 din Paris.
 
Un individ a împuşcat cel puţin două persoane şi a reuşit să fugă cu un scuter.

Una dintre persoanele rănite, un bărbat, a decedat, iar cealaltă, o femeie agent de pază, este în stare gravă.
 
”Au fost şase împuşcături în total. Mai întâi patru, apoi două. Un bărbat de treizeci de ani era la pământ. Tipul care a tras a plecat cu foarte mult sânge rece, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat,” a povestit un martor pentru Le Figaro. 
 
Această unitate, situată în apropiere de Porte de Saint-Cloud, este un spital geriatric, iar în prezent funcţionează ca centru de vaccinare împotriva Covid-19.
 
Poliţia judiciară din Paris încearcă să afle motivul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici