Atacul de la Paris: Agresorul a recunoscut că nu are 18 ani, aşa cum a spus iniţial. Care este adevărata sa vârstă

  • Autorul atacului cu armă albă de la Paris, din apropierea fostelor sedii ale publicaşiei satirice Charlie Hebdo, a recunoscut că are 25 de ani şi nu 18.
  • Informaţia a fost dată de procurorul naţional antiterorism din Franţa, Jean-François Ricard.
  • Vineri, acest bărbat care s-a prezentat iniţial ca un pakistanez în vârstă de 18 ani, a înjunghiat 2 persoane.
1297 afișări
Imaginea articolului Atacul de la Paris: Agresorul a recunoscut că nu are 18 ani, aşa cum a spus iniţial.  Care este adevărata sa vârstă

Profimedia

Autorul atacului cu armă albă de la Paris, din apropierea fostelor sedii ale publicaţiei satirice Charlie Hebdo, a recunoscut că are 25 de ani şi nu 18, aşa cum a spus iniţial, notează Le Figaro.
 
Informaţia a fost dată de procurorul naţional antiterorism din Franţa, Jean-François Ricard, în timpul unei conferinţe de presă, susţinută marţi, 29 septembrie.
 
Vineri, acest bărbat care s-a prezentat iniţial ca un pakistanez în vârstă de 18 ani, a înjunghiat 2 persoane, în semn de protest pentru că săptămânalul a republicat pe 2 septembrie caricaturile cu profetul Mohamed, în ziua în care a fost deschis procesul împotriva celor care au participat la atacul juhadist din 2015.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici